Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det rullar en våg

2010-03-04 17:12:07 i Allmänt

Det är lustigt det här med livet. Ibland är det som om isvindarna i förrgår lindat sig kring alla ens vener och ibland vill man bara dricka skratt, andas kärlek och inspireras av hoppet. Vet inte om det är solen, om det är Elin Örebrands nya album, om det är mina långa fingrar som gör som jag vill på gitarren, om det är de fina ord jag fick av en vän igårkväll eller om det helt enkelt är för att blodapelsinerna är så jävulskt goda nu för tiden!


Nu fattas bara bar asfalt.

Kommentarer

jag blir alltid lika glad för dina kommentarer. De är så positiva och peppande!! och tack så mycket, otroligt skönt att körkortet är bortgjort! kram

Skriv en kommentar