Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Deportees.

2010-07-22 14:52:11 i Musik!



Hoppas att de spelar Don’t Cross My Landscape från albumet All prayed up från 2004. Det gör de knappast. Men det vore som en dröm. När jag och brorsan såg dem på Saga i december förra året var de fantastiska, samspelade, charmiga och originella. Förmodligen är de det ikväll också. Även om det regnar eller inte.

Kommentarer

nånba
Synd bara att Amber Oaks energigivande sångare inte också står på scen för att sprida energi genom luftmolekylerna.



Detta gills inte btw.
Ja. Det är himlarns synd. De var ju förband åt Deportees i december och de var första gången jag fick skåda det skönaste håret i Västerbottens musikliv! (Säg det till honom om du träffar honom). Jag tror att de levererar på Trästocks också!



Man behöver alltid energi genom luftmolekyler.



annkristin
Hej Carolina!

Vilken fin blogg du har! Följer ju några andra bloggar som du hört men din är riktigt proffsig:) Har kikat lite grann o har mycket mer att kolla sen..

Ha en fin kväll när du kommit hem..ses till veckan.

Kram

Skriv en kommentar