Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Musikbrainstorm, hela fiskar på fat, starkt kaffe och flådiga lägenheter.

2010-01-14 21:10:29 i Allmänt

Ikväll har min mina storebror varit här och käkat. Han ska ha herrmiddag på lördag och nojade sig lite över efterrätten. Jag visade honom ett recept på Leila Lindholms New York cheesecake med blåbär och han blev full av iver att skapa en av de godaste (och mäktigaste) efterrätterna jag vet. Dock blev han nervös och jag var tvungen att mycket grundligt gå igenom receptet punkt för punkt! Typiskt! Men kul! Vi satt och bläddrade i receptböcker och Kristoffer drog upp en fin anekdot från familjens Italien-resa. Kristoffer hade beställt in någon slags fisk från en fin restaurang vi besökte för att fira pappas 50-årsdag. In kommer fisken till Kristoffer varpå han stirrar ned på sin tallrik. Han hade nämligen fått in en HEL fisk, med fenor, huvud och allt! Då kläckte jag ur mig, på ett lillasysterspydigt vis:

- Kristoffer, har du varit ute och fiskat?

Detta är ju naturligtvis en extrem internhumor men jag höll på att ramla av stolen av skratt när han drog upp det här minnet! (Ps: Ludvig, det var från samma restaurang du fick din "barnmeny" uppspaltad på en björnmask, hahahaha!)

Vi drack starkt kaffe och grönt te (dock ej samtidigt) och så kollade vi på lägenheter i Göteborg, inte för att vi ska flytta (än i alla fall) utan bara för att det är kul! Vi hade också musikbrainstorming varpå jag upptäckte ännu fler album av svenska artister som även de skulle ha varit med på min lista över de bästa svenska albumen. Misströsta dock ej, jag kommer att göra ännu en lista, för hittills har jag kommit på 8 album jag glömt! Denna gång kan jag inte hålla på att begränsa mig, begränsningar är som en bur för inspirationen.

Skriv en kommentar