Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Förkylningens ondo.

2010-01-02 17:11:14 i Studentlivet

Det sämsta med att vara sjuk är att inte kunna göra saker jag gillar allra mest: träna och sjunga. Träna är inte att tänka på och jag vägrar stressa fram friskheten och sedan dra på mig mer virus. Träna kommer jag att hinna göra. Men det känns alltid som att man blir svag och får den sämsta konditionen i mannaminne efter sjukdom. Tror dock att de där tankarna nog sitter mer i mitt psyke än i min faktiska fysik. Att sjunga kan jag heller inte göra då en nasal sopran skulle låta som rena sångfågeln i jämförelse mot min nästäppa och mitt snorande. Jaja. Ska sätta mig och klinka lite i alla fall.

Btw, blev "klar" med diskussionen idag i alla fall! Mitt examensarbete är i nuläget kanske inte så bra som jag vill att det ska vara, men det är tillräckligt okej för att skickas in. Jag får inte glömma bort att jag kommer att ha två veckor på mig efter slutseminariet till att arbeta in eventuella bristfälligheter i arbetet. Självklart ska det vara så klart som möjligt nu till inskick, men det känns hur som helst skönt att veta att man har tid till godo ifall arbetet skulle visa sig hålla en mycket låg klass. Usch. Prestationsångest. Nej, nu ska jag spela och tänka på något annat!

Kommentarer

A E L
krya på dig! själv blir jag nog fri från min i noppikosli i mon!

Skriv en kommentar