Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Every city needs a distance.

2010-01-29 12:55:05 i Studentlivet

Ensembleredovisningen är avklarad. Ludvigs present fixad. Prylar packade. Gitarrförstärkare inhandlad (dock inte till mig utan till min käre sambo. Jag och min klass har rabatt på Musikanten. Tackarrrr.) Nu väntar jag bara på att pappa ska bli klar med mötet. Han är här i Umeå idag och har någon form av konferens så det passar ju mig ypperligt att åka hem med honom istället för att sitta och nöta på bussen i en evighet.

Jag var extremt trött i min röst imorse men efter några uppsjungninsövningar vaknade den till. I och för sig passade sig ju en trött röst i souljazz-genren, tänk typ Aretha Franklin.

Det ska bli skönt att komma hem. Vi hörs på söndag/måndag.


Dalasjö, dec 08. Jag har mina misstänkar om vem som tagit en tur med skotern där! OKYNNESKÖRNING! HAHAHA!



Kommentarer

LGWL
Skyldig!

Skriv en kommentar