Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Alla kan göra något.

2010-01-16 18:19:38 i Allmänt

Tittar på nyheterna och vill gråta. Situationen i Haiti är kritisk. Dödssiffran stiger hela tiden och beräknas passera 500 000. Människor har förlorat allt. Sina hem, familjemedlemmar, ägodelar.. Runt jordbävningens epicentrum har all infrastruktur slagits ut. Transporter kan inte komma fram där läget är som värst och människor ligger och dör på gatorna. FN säger att det här är den största katastrofen i mänsklighetens historia. Jag och Patrik har skänkt varsin slant till hjälporganisationerna. Jag tycker att ni också ska göra det. Skippa att unna er något för 50 spänn och skänk bort pengarna istället. Om alla i Sverige skänker minst 50 kr var blir det en bra summa som går till de drabbade i Haiti. Detta är ingen uppmaning, det här är en plikt vi har som medmänniskor.

SKICKA ETT SMS TILL "AKUT"  72900


Bildkälla: Aftonbladet.se

Kommentarer

Mamma
Håller helt med dig skänka en 50:- lapp är det minsta man kan göra för dessa människor i verklig katastrof.

Som sjuksköterska undrar man vad man gör på sitt dagliga arbete, det är ju där man skulle kunna göra en verklig insats.

Var rädda om varandra !

Kram Mamma !
LGWL
"Största katastrofen i mänsklighetens historia"

Hört talas om WW2?



Nej men det är vid dessa tillfällen man är tacksam att man ej bor vid dessa förädiska hotspots...
LGWL- Håller med om jag valde väl starka ord, men samtidigt är denna katastrof av det slag att hela landets infrastruktur är i spillror så det är inte bara människors sinade liv som bör tas hänsyn. Såklart att fler människor dog (mördades) i WW2, men där hölls ju ändå landet "i skick" av Hitler o Co. Intressant diskussion ändå, får ta och ringas! PS: Hälsa Malgomaj!
KKVL
Helt klart vi i västvärlden ska skänka en slant, det minsta vi kan göra! Jävligt illa när det råder anarki och fullständig kaos i landet. Infrastrukturen totalt bananas... nej, man får vara tacksam!

Skriv en kommentar