Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Total training och kvällsfika.

2010-02-10 22:02:01 i Träning

Passet var kul och jobbigt, men lite för kort. Den effektiva tiden var bara cirka 32 minuter, passets hela tid var 40 minuter med bara tre minuters uppvärmning och i princip ingen stretch. Nästa gång får man helt enkelt sköta uppvärmning och stretch själv. Total training är som en form av crossfit där man kör olika övningar med bland annat kettlebells (som ryssarna kör med, haha!). Passet var idag uppbyggt av fyra stationer där man kör 6 minuter på varje station. Alla stationer innehöll tre övningar och på 40 minuter hann man faktiskt gå igenom hela kroppen, men mer uppvärmning och stretch på egen hand nästa vecka! Efter träningen åkte vi hem till mig och fikade!


Mitt favoritte av gröna sorter: Mareld, två grova mackor med ost, kalkon och tomat, blodapelsin samt några mandlar. Smaskigt!

Kommentarer

Ida
Såg smarrigt ut det där. Kvällsfika är ett måste här i huset. När Siri somnat är det min heliga tid med te och mackor. Nåde den som vågar störa, hehe :)
Mmmm, mareld-teet var verkligen sagolikt. Jag får lite cravings as we speak.
Hej! Vore jätte roligt om du ville rösta på din favorit av finalisterna i Veckans blogg vecka 6 :)

Skriv en kommentar