Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Konsert på Dragonskolan imorgon 11.00

2010-12-09 13:05:35 i Studentlivet

Denna vecka har mina praktikelever haft lunchkonserter och den sista går av stapeln imorgon klockan 11.00 på Dragonskolan. Har ni inget för er får ni gärna komma och kika och peppa från publikens håll! De kommer bland annat att bjuda på skön soul av Umeåmusikern Samuel Ljungblahd, en akustisk och mycket charmig version av The Hives "Tick tick boom" samt 90-tals klassikern MMM-bop.


Kommentarer

Hejsan! Hur gick det för dina praktikelever? Jag såg att du hade skrivit om det på Facebook också (väl? - mitt minne är tyvärr plus minus noll nu innan jul med all rättning). Det hade varit jätteskoj att få titta på deras lunchkonsert.



Ha en mysig tredje advent!



Kram!

Skriv en kommentar