Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vi kanske skulle ha soldansat ändå.

2010-04-15 21:20:42 i Allmänt


Ellen var taggad på vårt projektarbete.


Vi lyssnade på Kraja.


Carolina + doften av kaffe = sant.


Viktor gjorde en liten film.


Sedan åt vi lunch. Alla ser lite frånvarande ut på denna bild, förutom kvinnan längst upp till höger.
Livsnjutarn!



Det var modevisning i Ljusgården. Vill ha tröjan. Tack.


På eftermiddagen hade vi planerat in en picknick eftersom vi slutade tidigt. Men vårt picknickande gick i stöpet då solen försvann, alla var trötta och det bara fanns en upptinad bänk att sitta på. Vi misströstade dock ej utan sysselsatte oss en stund och gick sedan in och lyssnade på musik. Här är Kristoffer som håller hårt i sin kappsäck och Erik som gör det han är allra bäst på: njuta av stunden.


Vet ej?


Titta misären. Buskarna är helt ihopklämda av vargavinter-snön, himlen är grå och trädens grenar piskar oss hårt i ansiktet. Viktor har glömt nycklarna hemma, har inga pengar och är utelåst.


Var lite uppgiven över den inställda picknicken.


Killarna peppade i alla fall.


Ellen. Sötast i stan.


Tröstade mig sedan med fransk 50-talsmusik.




Skriv en kommentar