Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vilda dirigenter och sköna tisdagar.

2009-05-12 12:42:25 i Allmänt

Igårkväll var jag alldeles matt när jag kom hem. Vi repade i 2 timmar och drygt 40 minuter. Ola (vår dirigent) var helt vild. Vi fick aldrig sitta och vi fick heller knappt någon fikarast, (jag misstänker att han börjar bli nervös inför fredagen!) Men vi startade upp körrepet med 20 minuter massage och uppvärmning. Hade vi inte gjort det hade jag halvdött och det hade inte varit kul. Patrik var i alla fall söt efter att vi kvällsfikat.

- Okej. Nu städar jag upp lite i köket och så kan du ju borsta tänderna och så och sen möts vi i sängen på en kvart!

Idag har jag en skön dag. Jag startade upp den med frukost, plugg och terränglöpning. Nu ska jag tvätta lite, städa, spela gitarr, förbereda och läsa inför seminariet på fredag och ikväll ska jag umgås med mina älskade vänner Ida och Jessica!

Skriv en kommentar