Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Springsnack och brännboll.

2009-05-29 11:22:14 i Träning

Imorse tog jag en springtur i elljusspåret. Det kändes bra. Hoppas det går bra att springa på onsdag för då går Vårruset av stapeln. Det är bara 5 km så det borde inte vara några problem. Om jag inte slår min förra tid blir jag besviken. Nu ska jag och Patrik plugga, instängda i varsitt rum och sen ska vi gå och kika på brännbollen!

Kommentarer

A E L
Jag o aina va på ica kvantum o köpte bigaroer tidigare i dag. Shiny happyy!
Helt plötsligt fick jag en bild framför mig. Eftersom att ni egentligen som bara har ett rum som man kan stänga in sig på så fick jag bilden av att en sitter i sovrummet och har det bra medan den andra sitter på toaletten med datorn i knäet. Det hade visserligen varit en syn för gudarna men jag tror inte sanningen var så.

Skriv en kommentar