Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tisdagstacos och barnbus.

2009-03-31 21:02:35 i Allmänt

Idag har jag haft fullt upp. Först körde jag ett styrkepass på Iksu och sedan hade jag en föreläsning. Efter lunchen hade jag och min grupp ett seminarium och sedan gick jag ned på stan för att fylla på mitt busskort eftersom man inte kan göra det på bussen om man är student (himla dålig service tycker jag).

När jag kom hem packade jag bara upp väskan och slängde ned några tacogrejer och traskade iväg till Molly och Olivia. Jag barnvaktade dem medan deras föräldrar, Sabina och Basse, åkte iväg för att handla.

Jag har lärt mig att leka djur, spela en annan variant av Memory än den jag är van vid, att rita fina hjärtan, att man ska ha vett vid matbordet samt andra saker. Man lär sig mycket av barn. Molly fyller snart 3 år och Olivia blir 1 på torsdag och det är full fart hela tiden. Vi bakade kakor inför Olivias kalas och medan jag och Sabina bakade tittade Olivia på sig själv i spegeln och skrattade och Molly roade sig vid vattenkranen med att hälla vatten i ett äggskal och tillbaka i en kopp. Den leken lekte hon i en halvtimme, helt hänförd av vattnets magi. Barn är underbara.


Kommentarer

Sv: Ja Emma Andersson ska med också på Charmeur.

Skriv en kommentar