Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Måndagar är som blaskigt te.

2009-03-09 15:36:30 i Studentlivet

Måndag. Inspirationen flödar. Or not. Jag har i alla fall varit på ett fnittrigt humör idag (som de allra flesta dagar), men fokus har varit på andra håll istället för skolarbetet som för dagen var det tänkta huvdudmålet. Förlåt om jag skriver byrokratiskt. Vi har just avslutat examinationen på enkätrapporterna där det även ingick en, enligt mig, fullkomligt onödig opponering. Under min ämnesuppsats i svenska var jag nervös flera dagar innan opponeringen då jag kände att min uppsats var som en bebis för mig som skulle godkännas inför ett framtida liv. Vår grupps enkätrapport är mer ett "måste som ingår i kursen".

Idag träffade jag halva världen på skolan. Min grupp gick ifrån mig flera gånger då jag stannade och pratade med alla.
Jag har haft en extrem överskottsenergi idag. För att ge exempel på denna energi kan jag berätta att jag under hela eftermiddagen har suttit i datasalen och rullat fram en meter och rullat bak en meter på en stol. Rikard, Tomas och Anneli höll på att få ett utbrott på mig. Jag skyller på måndagarna. Måndagar är ett utfall i veckan. Måndagar är som ett blaskigt te köpt ifrån en dammig hylla på en livsmedelsaffär i mellansverige. Hoppas för mitt eget bästa att jag har energi kvar till Ternheimrepet PLUS körrep efter det. GIV MIG STYRKA.

Nu ska jag gå till lunchrummet och äta min matlåda och sedan traska iväg till kvällens rep.
Adjö.

Kommentarer

Anonym
Du får väl lyssna på gamla boomtown rats låten,i dont like mondays...........

Skriv en kommentar