Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Stukning.

2009-06-30 20:00:25 i Träning

Patrik har stukat foten. Vi löpte i elljusspåret och sista varvet sprang Patrik någon km längre än mig när vi sprang nedjoggen och när jag hade cirka 200-300 m kvar hann Patrik nästan ikapp mig. När jag nästan kommit i mål hörde jag ett avgrundsvrål av svår smära bakom mig. Tänk er 80 kg Patrik på felvinklad fot i nedförsbacke. Ajaj. Nu ska jag ta hand om honom. Tur att han har 3 veckors fotbollsuppehåll. Om det inte känns bättre imorgon ska vi åka in till akuten så att en läkare får kolla upp foten. Nu ska jag snart se Lisa Ekdahl på tv, hurra!




Kommentarer

Ann-Marie
Stackars Patrik, men nu får han sitta på balkongen och sköta om blommorna. Jag undrar om Agapanthus lever eller den kanske dog i flytten.

Vi får mycket hallon iår men de är inte färdiga ännu.



Kramar Ann-Marie

Skriv en kommentar