Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

När man vet att man är hysterisk.

2009-06-13 18:37:02 i Allmänt

Patrik ville bjuda mig på middag ikväll och jag sa:

Vad snällt! Det vore jättemysigt, men.. jag måste ju göra iordning mina matlådor inför jobbet imorgon och lagar vi mat ikväll har vi flera matlådor sen.

Till saken hör också att vi redan har (som alltid) flera matlådor i frysen, men jag vill ha fisk idag och imorgon. Åh. Ibland önskar jag att jag vore lite mindre komplicerad och planeringsberoende.

Nu är Patrik i alla fall hos Jacob och grillar kött och jag ska snart dit och äta grillad majs efter att jag ätit upp min fisk i chili- och vitlökssås grillad i ugn med oregano. Ikväll skulle jag och Sabina gå på bio, men Umeås bioutbud är för kvällen inte det bästa så vi bestämde oss för att hyra en film istället.


Skriv en kommentar