Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Min tremänning Patrik.

2009-06-22 19:01:44 i Allmänt

Jag har en tremänning som heter Patrik och som under några år har jobbat för en framgångsrik dressyrryttare i Tyskland. Nu är Patrik dock i London och pysslar med något helt annat. Dock hann han med en del roliga saker i Tyskland vilket resulterat i en del kramp i magen av allt skratt. Här är ett sådant:

Im a lady everyone!

Wich one of you is attracted to me? Skämt åsido. I slutet av februari firar man Fasching här i Tyskland, eller karneval, lite som i Rio fast utan värme, snygga dansare och exotisk atmosfär. Allting rör sig om en "Rosenmontag" "Aschemittwoch" och så vidare, kommer inte ihåg so noga, men fredagen under denna vecka är det kalas annonserat, och till detta ska man vara utklädd. Då jag, som alltid, är ute i sista sekund och inte hade någon outfit för kvällen gick jag över till mina kollegor och rev runt i deras garderober. En vit blus och en jeanskjol utgjorde grunden för min förklädnad, jag klädde alltså ut mig till fruntimmer. Och även om jag vet att många av er nu slår er för pannan och suckar, så ska jag säga att jag såg faktiskt riktigt ärtig ut, så till den grad att en berusad (ja, mycket berusad) kille, utklädd till brandman... stötte på mig. Fram emot småtimmarna började det nästan bli farligt och jag och mina kollegor drog oss hemmåt. Det var en rätt intressant kväll måste jag säga, men att vara fruntimmer är defenitivt ingenting för mig, och jag har sedan dess försökt förtränga händelsen, det har gått rätt bra faktiskt ända till jag idag, fick ett mail med en bild...


Varken fetisch eller fantasi, enbart Fasching i Tyskland

Spana in benen! Så där snygga ben får man enbart efter timmar på hästryggen, det kan jag lova! Vilken tjej som helt skulle ju bli avundsjuk!

Kommentarer

Hahahaha, längesen jag såg Patrik nu och jäklar vad snygg han är! =) Hahaha!

Skriv en kommentar