Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Massageregn och blomprakt.

2009-06-15 20:13:46 i Inredning

Jag vet vad jag skulle bli om jag inte hade valt att plugga till gymnasielärare; trädgårdsarkitekt! I och för sig finns det miljoner saker jag skulle vilja göra/plugga/arbeta med, men just idag står trädgårdsarkitekt högst upp på listan! Vi har varit och hämtat blommor på Grubbe hos Ann-Marie och Torsten och nu börjar balkongen blomma ut till den sommarbalkong vi vill ha! Tack så jättemycket för alla blommor! Jag ska bilder när det blir bättre väder.

Jag har just varit ute på en regnig och kort promenad. Jag älskar att promenera i regn. Regndropparna känns som massage i ansiktet och det är underbart att komma in sen och dra på sig en lång kofta. Mamma, pappa och Ludvig kommer snart. De är här på blixtvisit så nu ska vi skära upp mitt nybakade bröd och fika!



Kommentarer

Ann-Marie
Vill bara säga att regn är bra för hyn, man blir bara vackrare.



Kramar Ann-Marie

Skriv en kommentar