Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Limu lima.

2009-06-24 21:09:44 i Allmänt

Idag har det varit en fin dag. Under förmiddagen ägnade jag en stund till styrketräning på IKSU. Efter ett pass på ett i princip folktomt gym cyklade jag ner till stan där jag mötte upp Ida och Jessica för lunch i solen!


Fina, underbara vänner. Titta Idas mage! Bebisen är beräknad att komma ut den 14 juli, men den kan ju komma ut precis närsomhelst!

Efter vi ätit gick vi en stund på stan och sen cyklade jag hem och lade mig på balkongen och somnade på filten! Det var skönt! Efter vilostunden traskade jag till biblioteket och lånade 17 böcker!
Ikväll har jag lekt inredningsrådgivare hos Sabina samt skrämt slag på Olivia genom att ta på mig en sjal på huvudet och skrocka som en gumma. Stackars Olivia. Dessutom sjöng jag "Imse vimse spindel" UTAN att göra de obligatoriska rörelserna till varpå Olivia tittade ledset på mig medan hon febrilt försökte klättra, skölja bort, och imsa själv med sina små händer. Som om inte detta vore nog råkade jag dessutom läsa helt fel på en barnbokstitel. Ojoj. Efter alla dessa små missöden gick vi en promenad i shorts och linne klockan 08.00 på kvällen. Inte helt fel.

Skriv en kommentar