Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

I'm on the Dark Side of the Road

2009-06-03 13:03:41 i Studentlivet

Den här dagen passar inte in på en utbildning man tar studielån för att gå. Tur att jag har sommarlov nu i alla fall. Annars hade jag brunnit av.

Käkar mango och lyssnar på musik och taggar för Göteborg. Men närmast taggar jag inför Vårruset ikväll. Hoppas det inte blir regn. Är inte motiverad att springa i regn idag.


Kommentarer

Ajaj, vad är det nu som hänt på utbildningen då? Ihelgen åker jag faktiskt hemöver för att kika på de som tar studenten och kanske hälsa på lite folk på dansgalan. Åker du hem nåt eller vad ska du pyssla med? Kram
Ann-Marie
År 2000 sprang (eller gick) jag och en del andra tjejer från ICA Vårruset och då var det vackert väder. Jag tror att det blir soligt.

Kramar.
Sv: Ja, hoppas det blir fint! Förra året var det soligt i alla fall! Kram!
Hoho! Hur gick det för dig på vårruset? Lyckades du slå fjolårets tid? (:

Skriv en kommentar