Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Grattis Ida!

2009-06-12 15:51:25 i Allmänt

För att ytterligare förgylla denna dag ska jag iväg på examensmiddag klockan 17.00 till Ida. Hon har tagit sin gymnasielärarexamen nu i ämnena svenska och spanska. Denna sista termin har hon jobbat som spanskalärare ca. 50 procent på Östra gymnasiet, skrivit sitt examensarbete samt varit gravid med sitt första barn som hon och Erik väntar i mitten av juli. Det kallar jag en bragd! Å andra sidan vet jag ingen som är så effektiv och disciplinerad som Ida. Jag beundrar henne. Grattis min fina vän!


Jag och Ida, klassfest, september 2008.


Kommentarer

Ida
Tack så mycket! Det var fint skrivet. :D Och tack för den fina rosen, har beundrat den massor. Som sagt, trodde aldrig jag skulle bli en sådan som njuter av blommor. Plötsligt förstår jag varför mamma och pappa har en massa foton på blommor där hemma i albumen :D
"Jag och Ida, klassfest, september 2009"



Så du har en kamera som kan visa framtiden! wow. Fota mig lite få se hur jag kommer ser ut! :P
A E L
Ania tyckte pm ditt nyponthe,jag tog hit det till jobbet.
Anders SV: Vad bra! Det är ett gott och nyttigt te! Fullt med antioxidanter, sådana som du kan behöva så ge inte allt te till Ania!



Fredrik SV: Oj, haha! Framtidkamera kanske man ska uppfinna? ;)

Skriv en kommentar