Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Styrka!

2009-07-27 13:46:57 i Träning

Nyss hemkommen från IKSU. Styrketräningen gick himla bra! Trodde jag skulle ha tappat lite kraft i musklerna under mitt 2 veckors långa uppehåll, men kraften fanns och jag tog i, om än dock lite lugnare än vad jag brukar. Träningsvärken lär sitta där den ska imorgon ändå. Nu är jag på banan igen! Nu ska jag duscha, äta mellanmål och skriva handlingslista och matsedel.

Förresten! Jag, Patrik, Marcus och Alexandra var på bio igårkväll och såg Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser. Den kan jag rekommendera!

Kommentarer

Brorsan
Visst var den bra? :) Imorgon åker jag och Simon till yran!! TAGGA!!
Sv: Ja! Kanoners! Just, hälsa Simon och ta det lugnt! ;)
Ida
Åh, jag börjar bli så träningssugen nu, men får nog avvakta ett par veckor innan jag börjar på allvar. Till hösten blir det nog att köpa ett nytt IKSU-kort. Kan inte vara utan våra gym-träffar! Hoppas vi kan fortsätta med dem. Kram!

Skriv en kommentar