Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Siri.

2009-07-31 16:56:37 i Allmänt


Idag fick jag äntligen träffa Siri. Som vi har väntat på att få hålla henne! Jag minns så väl när Ida berättade för mig och Jessica att hon och Erik väntade barn. Siri luktade sådär gott på huvudet som alla bebisar gör. Jag ville knappt sluta hålla henne!


Jessica och Siri.

Siri fick en byxdress med en tillhörande tröja av oss och så fick hon även en cd med barnsånger där hennes namn sjungs flera gånger. Upprepning är bra tycker vi som pedagoger! Ida och Erik kommer nog dock att bli less på visorna, men då är det ju tur att det finns fler barnsånger!

Tack för idag!

Kommentarer

Ida
Tack för besöket och presenterna! Det var så trevligt att träffa er. I morgon ska vi lyssna på skivan och sjunga. Siri kommer säkert tycka det är mysigt.



Kram!
Det finns nog ingenting som luktar så gott som bebishjässor och valpöron. Vilken liten guldklimp hon är, hjärtknipande söt.

Skriv en kommentar