Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ett ensamt regn

2009-07-10 12:43:39 i Allmänt

faller över Umeå. Jag är ledig idag och sitter här och tangenterar i långkalsonger, tjocksockar och en mysig kofta. Jag har varit på en promenad till Coop där jag köpte matlagningsvin, smör och potatis. Jag ska laga en kycklingrätt i lergryta ikväll. Men först tänker jag lägga mig på soffan och läsa i några timmar. Eller så gör jag en Patrik:


(Okej, jag erkänner. Jag arrangerade nallen!).

Kommentarer

Hahaha! Fin bild ;)



Jag ignorerar inte din fråga om vad jag kommit in på för skola, jag har även kommit på en sak, vilket gör att jag är oerhört splittrad just nu. Hade tänkt skriva det i brevet till dig, därför har jag inte svarat. Ska svara på det idag så det kommer till dig nästa vecka! Nu har du mitt ord på att jag ska sluta låta saker ligga, och göra bort saker samma dag, så jag ska bli en bättre brevperson!



Jag är valpvakt och har varit det sedan i söndags! Åt min brors och hans flickväns lilla schäfervalp, Lajka!
Haha, de var ju hur kul som helst att du arrangerade nallen :D

Skriv en kommentar