Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det estetiska ögat.

2009-01-20 22:00:37 i Allmänt

Emily, min underbara vän, gav mig ett fint omdöme i ett av sina senaste blogginlägg. Hon kallade mig "mästerfotografen herself" och visade en bild på dottern Nikki som jag fotade i november. Jag älskar att fotografera, men en mästerfotograf vill jag inte påstå att jag är - men glad blev jag i alla fall!

Kommentarer

Den är två år så det är perfekt inför musikhögskolan :) Kram
Nog måste du vara riktigt bra, för elsk ägnade en lång stund igår till att skryta på dina bilder samt tjata på mig att jag ska tvinga dig att fota både lillan, mig och hästen när du kommer hem.

Och han är jääääkligt kräsen annars ska du veta. Han tycker ingen är duktig.

Så DET kan du ta som ett bra betyg.
Hej min underbara vän!

Hur är det med dig? Såg bilderna sedan juldagen. Kan inte jag få kopiorna på dom? Vore så roligt att få kopior på biler på oss tillsammans! :) Puss.
Ja! Men tack så mycket. Och detsamma ^^

Skriv en kommentar