Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Starlight.

2009-02-25 15:02:49 i Allmänt

Dagens låt: Muse - Starlight. Lyssnade på den låten idag och började skratta. Jag börjar alltid skratta då jag lyssnar på Muse. Ett bra skratt till ett bra minne - jag älskar då minnen underhåller mig!

Lunchen med Emily och Nikki var mysig. Nikki visade mig att hon har lärt sig att hålla i och dricka ur vattenflaskan helt själv!


Jag fångade Nikki på bild idag under lunchen. Solen lyste och Nikki var glad!


Emily och Nikki. Bild: www.emilystighall.blogspot.com


Kommentarer

Tack för idag. Tur vi hann ta bordet före krymplingen.
Visst är jag det. Det är lite roligt härnere när det kommer till norrländska. Så fort de hör dialekten ser folk det som en inkörsport till långa samtal om fiskevatten och fjällen och dittan och dattan. I vanliga fall skulle de aldrig prata med okända människor men det är något med norrländskan som kan få den mest inbita socialfobiske tunnelbaneråtta att tina upp och börja prata, haha. Sånt gör mig glad. Häromveckan hamnade jag mittemot ett gammalt par på tunnelbanan som hört mig prata med farmor i mobilen. Så fort jag lagt på satte de igång att gissa vart jag kom ifrån och det slutade med att jag knappt hann av på min station! :)



Härligt att höra att utb flyter på. Och visst förstår jag det, det måste vara kul att få komma ut i arbetslivet sen och faktiskt göra det man förberett sig så länge för. Är det gymnasielärare eller högstadielärare du ska bli?



Ps! Du fotar ju som en gud. Fina bilder på Nikki

Skriv en kommentar