Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Och en som vandrar.

2009-02-13 15:24:49 i Allmänt

Om 42 minuter ska jag gå till mammas frisör och möta upp mamma för att käka och sedan ska vi gå till Folkets hus till simhallen på "ladies night". Simhallen har ordnat kandelabersim! Vi ska alltså simma och träna i mörker upplyst av levande ljus. Sedan ska vi få massage. Efter det ska jag tvinga mamma att basta. Hon hatar att basta. Det blir en utmaning. Skön avslutning på en bra vecka!



Kommentarer

Emma
Åh, jag önskar att jag hade kunnat vara hemma med dig! :)
Ida
Åh, vad mysigt det låter! Vi måste absolut ta och ses nästa helg. Har inga planer alls, förutom på söndag,för då kommer Erik hem (vid tre tiden, innan det passar det också att ses).



Kram!


Glad Alla Hjärtans Dag!
Hur ser dagen ut? Du drunknade väl inte ? Jag tänkte gå till stallet vid 13, mocka, rida Loppan och sedan ta mig an heffaklumpen.
Anonym
Jag undrar hur gick det för din Mamma i bastun



Kramar Ann-Marie
Caroline - Ja, det var himla mysigt! Kändes nästan som att man var utomlands!

Emma - Ja, du får vara hemma längre nästa gång tycker jag minsann! :)

Ann-Marie - Mamma bastade i en minut, sen höll hon på att svimma!

Elin - Tack detsamma! :)

Skriv en kommentar