Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Men badrummet då?

2009-02-02 15:16:29 i Inredning

Jo. Som ni vet skrev jag förra veckan att badrumsprojektet är igång och det är det, men då Patrik har förbjudit mig att lägga ut fler bilder kan man tro att projektet stagnerat. Patriks förhoppning med att hemlighetshålla bildexponeringen är att ni ska få se ett helt färdigt badrum i slutet av renoveringen. Jag fotar ändå efter varje renoveringsmoment för att gå tillbaka och titta senare.

Just nu är det kaos i vår lägenhet. Vattnet är avstängt så vi är tvungna att diska i tvättstugan. Vi har ingen toalett. Det stinker av spackel och damm och svett och jobb och färg och allt annat krimskrams som medföljer en sån här process. Köket är belamrat med delar badrumsskåpet som ligger utfläkta på golvet med en massa gamla tidningar under som skyddar golvet mot färg. Överallt är det säckar med cement, spackelmassa och verktyg. Och en himla massa damm. Överallt. Men badrummet blir fint - jag vill visa er nu! Golvbrunnen är färdig, golvet är klart och i detta nu fixar hantverkaren väggarna.




Kommentarer

anna
Hej, jag är ganska säker på att tallkotten var ett föräldra koperativ, inte ett dagis kollektiv? kanske inte har så stor betydelse men..

Det gick inte kommentera i det aktuella inlägget så därför skiver jag här..

Skriv en kommentar