Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Löpknarr.

2009-02-25 09:14:59 i Träning

Igår tog jag en löptur igen. Näst efter tallmo är knarrig snö det bästa underlaget att springa på tycker jag. Det var 7,8 minus igår, stjärnklart och snöigt. Jag hade mamma och Ludvig som sällskap på sparkarna och under vägen diskuterade vi politik (som vanligt), könsroller (spännande!) och något mer som jag inte vet eftersom jag sprang ifrån dem. Måste ju passa på när man har flyt och bra andning!

Idag ska jag äta lunch med Emily och Nikki! Det ser jag framemot!

Kommentarer

Haha, måste väl erkänna att det går lite väl mycket på rutin nu så i öppningsfraserna är det nog inte så mycket som avslöjar att jag är från norrland. Men så fort jag säger nåt annat då hörs det - det har jag minsann fått höra av både tanter och farbröder som skrockat förnöjt och påpekat det. Härligt, har det gått fint med praktiken då? Har du haft Patrik med dig eller är han kvar i Umeå? Och en fråga till - hur länge har du kvar på utb? :) Kram
ANDERS LIDSTRÖM
+ 5 gr i gbg i dag. Vi spelar neil young,unpluggd i butiken i dag. Det liksom passar i det gråa februari....................
Tack så mkt! Ja verkligen, en gång till skulle ja inte ha ngt emot:)
Anders - Har ni grått? Här är det strålande sol och jag får ont i kroppen av att sitta inomhus! Har nyss haft bedömningssamtal med min handledare och jag klarade mig fint genom alla punkterna. Känns skönt. Jag ska också lyssna på Neil Young tror jag, måste bara hitta ett par hörlurar först!
Hoppas du får en fortsatt trevlig onsdag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.
AEL
HAR DU HÖRT ATT SNABBKAFFE INNEHÅLLER NICKEL?



VA,JAG TRODDE DEY VAR KOPPAR.....





GBG-HUMOR.....................

Skriv en kommentar