Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Intensivt var ordet.

2009-02-04 18:46:40 i Allmänt

När jag var liten gick jag ibland långa dagar på dagis och då sa jag alltid till mamma och pappa:

Det här blir alldeles för långa dagar för mig!

Det här har varit en lång och intensiv dag. Men en bra dag! Först startade vi upp med seminariet 08.30 och tanken var att lektionsdagen skulle hålla på till 14.30, men då kursens studieguide innehåller flertalet brister och upplägget på vissa punkter brister något slutade vi 12.00. Vid 12 mötte jag upp Elin för att käka lunch och det blev en lunchtimme med många gamla gymnasieminnen. Det var kul!

Min plan var att klockan 16.00 träna stepmuskel med Jessica och eftersom klockan bara var 13.00 efter lunchen med Elin hade jag tre timmars dötid framför mig. MEN! Som tur var (och eftersom jag hatar dötid och för det mesta har en reservplan i bakfickan) plockade jag upp mitt usb-minne och satte mig vid en dator och sammanställde seminariediskussionen och skickade iväg den till klassen och läraren. Efter det skrev jag även klart vår examinationsuppgift - jag är riktigt nöjd över mig själv idag! Vid 15.00 ringde jag Jessica och mötte upp henne för att traska till IKSU för att möta upp Jessicas syster Josefine och hennes kompis Hanna. Trots ett energirikt mellanmål vid 15.00 höll jag på att få en energidipp strax före passet, men Jessica den kämpen peppade mig - tur!

Nu är Göran här och fixar med badrummet. Han är verkligen snäll som hjälper till! Vi var nyss över till grannarna som har några roomservice-grabbar hos sig. De gör om hela lägenheten - vi nöjer oss med badrummet än så länge. Jag har alltid fascinerats av renoveringsobjekt och vill på ett sätt skaffa ett hus som man helt får göra om som man vill. Samtidigt skulle det vara skönt att skaffa ett nyckelfärdigt hus där det bara är att flytta in. Ida sa att hon hade sett ett renoveringsobjekt på blocket och tänkt att det skulle passa mig, haha! Vi ser. Innan husköp lär det väl dröja ett par år!

Min plan för att skapa ytterligare intensitet (nu kom Patrik in och sa att jag skulle spela med honom, han gitarr och jag munspel, men nu drog han iväg och ska spela vidare) i den här dagen tänkte jag måla lite lister.

Dagens ord: Rigorös. Vilket kraftfullt ord. Jag gillar det!


Kommentarer

Jo det har nog blivit lite myckt spånken över jul för vår käre GW.



Helgen blir underbarast på länge hoppas jag. Jag säger som den jobbiga tjejen i Grease: CALL ME!

Skriv en kommentar