Hat mot semlan.
Så var den här igen. Den avskyvärda fettisdagen. Jag har alltid avskytt semlor. Under min korta tid som användare på facebook (jag har tagit bort min användare eftersom jag blev galen av facebook) startade jag och en kompis en grupp där vi koncentrerade allt vårt hat mot bakelsens uppenbarelse.
Varför hatar jag semlor?
Jo.
* Det torra och smaklösa brödet.
* Den kopiösa mängden grädde som ofta har surnat och tenderar att växa i munnen vid förtäring.
* Den kladdiga mandelmassan som ofta är snålt tilltagen vilket ökar brödets torra konsistens.
* Det lilla locket som alltid faller av och som pryds av det patetiska florsockret.
Argumentera gärna emot! Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig i mitt liv ätit en god semla. De senaste åren har jag helt undvikit dem. Det finns godare bakverk - jag håller mig till dem och låter fettisdagen passera obemärkt förbi, så när som på ett litet hatinlägg på denna blogg.
Kommentarer
Hoppas du har det bra på hemmaplan, ja längtar verkligen tills du kommer hem!
Puss
Alexandra - Ja, hundar är ena riktiga odågor ibland när det gäller att skapa slöhet vid plugg, haha! Vi ses nästa vecka!
Jag mår illa av grädde, har alltid gjort.
Dock så skrapar jag bort all mandelmassa med tillhörande grädde och plockar tillbaka den "rena" grädden. Just eftersom jag inte tål mandenmassan.
Bullen blir grymt god då.
Gäller dock hitta FÄRSKA semlor :D