Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

15 godisar-regeln

2009-02-02 15:07:51 i Allmänt

Igårkväll var jag och Patrik på bio. Innan bion började gick vi över till Hemköp för att köpa godis. Jag och Patrik tycker båda om godis, men vi äter det ganska sällan eftersom båda får ont i magen av alltför stora mängder. Igår skulle vi pröva ett, av en vän till mig, beprövat knep som innebär att man bara fyller godispåsen med sina 15 absoluta favoritgodisar.
Ja. Det gick ju bra till en början.

C - 12, 13... 14. 15.. hm. 16......20.
P - Vad gör du?!
C - Jamen. Vi kan ju ändra till 20.
P - Du har säkert fuskat till 25! (Tittar surt i min godispåse och plockar i 5 godisar till i sin egen påse)

Efter bion åkte vi hem och jag lade mig i sängen för att läsa ut "Mobbad? - Det har vi inte märkt" (kurslitteratur, bra bok, läs den!) Efter två lästa sidor höll jag evigt på att krevera. Min mage gjorde fullständigt uppror och undrade varför jag ersatt mitt kvällsfika mot godis som är jobbigare för magen att bearbeta. Magen var dum mot mig igår. Riktigt dum. Jag hatar att ha en överkänslig mage.

Nog om detta. Nästa gång måste vi hålla oss till 15 godisar-regeln.

Kommentarer

Awesome, 15 godisar-regeln införs pronto. Och jag tror faktiskt inte att det blir nåt www för mig iår, jag får inga semesterdagar från jobbet och det blir så kort om man bara hinner åka upp över en helg. Sparar hellre tills långvarigt besök. Hur ska du göra, åker du hemöver? Jag hoppas på badrumsbilder snart, verkar kul att förnya lite.
Jag kör 50-godisar-regeln isåfall. Jag har nart bytt ut både frukost, lunch oc kvällsfika mot godis. Jag gillar inte mat längre.



Kommer du hem till helgen?
Haha... godis är gott!

Jag vill också se badrummet. Det är så kul med renoveringar.

Kolla in vårt sovrum på min blogg. Kommentera gärna också.

Och du, vi ses på onsdag(hoppas jag :))
Ida
Små godisar (typ zoo och djungelvrål) brukar vi räkna att två är en, annars vill man ju bara plocka stora :) Ska nog införa den där regeln igen, jag också. Åt godis förra veckan och oj vilka kramper jag fick.

Vi ses snart på träningen!

Skriv en kommentar