Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Pepsodentleenden och OH-blad.

2009-04-16 13:53:36 i Studentlivet

Idag fick jag ett uppdrag "på grund av mitt pepsodentleende". Jag har inget pepsodentleende, men jag måste faktiskt erkänna att mina skrattgropar har givit mig en del fördelar genom mina snart 22 år. Uppdraget gick ut på att störa en husservicesnubbe mitt i hans lunch för att köpa OH-blad för 2 kr istället för Akademibokhandelns blad för 10 kr (! Ockerpris!). Det gick fint. Men han blev lite irriterad och då försökte jag släta över den dåliga stämningen genom att vara övertrevlig. Jag brydde mig inte särskilt mycket så länge vi fick våra OH-blad.

Vi blev klara med vårt grupparbete idag. Känner mig rätt nöjd. Hannes spelade "The Quiz" med Hello Saferide i datasalen, Annalena drömde sig bort till Spanien dit hon åker imorgon, jag sammanfattade en identitetsteori, Erik höll ställningarna och David gjorde ett ålderstest via deathclock.com
Vi blev i alla fall klara och det känns himla skönt. Det innebär att jag hela nästa vecka helt kan fokusera på den individuella fördjupningsuppgiften samt tagga upp till den muntliga redovisningen av grupparbetet.

Förresten, jag blev 98 år enligt deathclockstestet. Himlarns bra tycker jag! Man skulle skriva in vikt, längd, inställning till livet, om man rökte eller ej samt personnummer.

Skriv en kommentar