Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Finbesök på morgonkvisten!

2009-04-29 13:49:50 i Allmänt



Imorse fick vi finbesök. Emma och Freja som var i stan några dagar hälsade på imorse. Vi hade inte så många leksaker att erbjuda men Freja föll i alla fall för några påskkycklingar i fågelboet som hon plockade bort vingarna på, haha!

Efter att de hade åkt hem åkte jag till Jessica där jag hjälpte henne att skriva ett CV (jag som knappt har skrivit ett eget CV någon gång!). Efter en jättegod lunch hos Jessica gick jag till IKSU där jag körde ett Functional power pass, så nu har jag fått min IKSU-dos så att jag klarar mig i fyra dagar. Nu ska jag ladda telefonen med ännu mer musik och sen ska jag åka till stan där pappa har fixat skjuts till mig. Jag ska åka med en kvinna till Åsele och där möter jag upp mamma, pappa och vi fortsätter till Näsåker (Ångermanland, fyra mil nordväst om Sollefteå. Jag måste alltid förklara var Näsåker ligger så jag gör det nu också) för att där träffa min morbror Roger, hans sambo Åsa och min kusin Oliver och mormor och såklart hundarna Frida och Tikka! Imorgon ska vi upp i ottan för att åka till stugan!

Ha en trevlig Valborg!
Jag skriver igen på söndag (alternativt måndag ifall jag är uttrött).



Kommentarer

Vad kul att höra! Mamma brukar läsa min blogg och är nog bland de mest lättrörda människorna jag vet så hon gråter säkert en glädjeskvätt när hon läser din kommentar. Ha en fin valborg nu som sagt så hörs vi när du kommer tillbaka (med lite bilder också, hoppas jag!) Kram!

Skriv en kommentar