Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Deklarering.

2009-04-20 13:19:50 i Allmänt

Nu ska jag ta tag i deklareringen. Jag får ångest av att tänka på det. Jag hatar sånt där. Skulle aldrig kunna jobba med ekonomi och siffror och sånt. Men man får ju tillbaka pengar av att notera lite på ett papper så det är ju i alla fall bra. Första gången jag fick hem deklareringsbrevet var kanske 2001 eller 2002 någonting och då trodde jag att det var nått "skräp" varpå jag kastade det i återvinningen. Då fick jag böta! Haha! Jag skrattar när jag tänker på det. Tror jag fick böta runt 500 kr eller något. Det är mycket för en 14-15 åring.

Vidare planer för idag är plugg. Ska läsa en engelsk artikel om varför kvinnans lust ofta undervärderas mannens och så lite om könsstereotyper. Sedan ska jag och Sabina gå en promenad i solen och ikväll har jag kör! Äntligen! För tre veckor sedan var jag hemma pga av pluggöverbelastning och förra veckan var det ju annandag påsk, men nu, nu sjunger vi studentmössorna av folket!


Kommentarer

Skriv en kommentar