Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Att skriva.

2009-04-06 15:40:11 i Studentlivet

Nu har jag gjort det. Jag har sökt till kursen Skapande Svenska som kräver ett godkänt textprov inför eventuell antagning. Det värsta som skulle kunna hända är att jag får ett nej. Jag orkar inte läsa igenom alla mina texter ännu en gång och fila ännu mer. Nu får det vara nog. Duger det inte så duger det inte. Då får jag väl öva mer och fråga vad det är de söker. Jag tänker inte fundera på det här något mer. Nu har jag sökt. Det enda jag kan göra är att vänta och hoppas.

Kursen är på 50 % och läses över ett år med början HT 09.

Fast åh. Lite läskigt är det ju. Nu blottar jag mig känner jag. Visst ger ni mig stöd ifall de tycker att jag är kass och värdelös och borde göra allt annat än att skriva?





Kommentarer

Lovar att lyssna på Miss Li åt dig också, hon brukar ha energi så det räcker i flera år framöver.



Åhåå, jag har också filurat på den kursen massvis med gånger. Vad tänker du skicka in för text? Jag är nyfiken, får man kanske läsa nåt? :)
Anna, igen
Ps! Vi stöttar dig, oavsett resultat såklart! Kram och mentala lyckosparkar från stockholm
Det är inte så svårt att ta sig in... bara du inte skrivit något väldigt mystiskt ;)
Ida
Klart att jag stöttar dig! Vad bra att du sökte kursen.



Tråkigt att vi hinner ses så lite. Jag har verkligen fullt upp. Men vi får ta och ses efter påsk!



Kramar!

Skriv en kommentar