Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Moln.

2008-09-09 13:33:15 i Träning

Mina spinningskor blev klart godkända, det kändes som att flyga på moln vid passet! Eller ja.. den sista backen på 8 minuter som ackompanjerades av en maxpuls på minst 210 slag/minut och någon skum musikblandning bestående av house, irländskt och några munkar som skrek var väl inte direkt någon molnvandring precis.
Något som också förstörde min tur uppe i det blå var magen. Trots att jag ätit en stadig frukost plus förstärkt mellanmål så skrek magen efter mat efter 15 minuter in i passet. Att då få sätta sig ned efter dusch och stretch och käka lunch med Jessica var ett absolut himmelrike.

Skriv en kommentar