Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Min farbror i Göteborg blåser bort.

2008-10-05 18:40:42 i Allmänt

Imorse fick jag ett sms av min farbror Anders som är bosatt på vilda västkusten.

"Nu är hösten sådär käckt brutal!"

Jag håller med. Och jag älskar det.

Kommentarer

De är bara så att hösten är underbar helt enkelt:) Man får försöka se de negativa sidorna med blåst och regn med posivtiva ögon istället:) Vi tog en promenad i detta väder, de va väldigt skönt och uppfriskande:)! Va gör du min vän?
Haha, ni oxå? ja, fast pärlsockret hamnade överallt i min bok istället för där de skulle hamna;)

Lycka till raring, den klarar du absolut:)!!

Ja det tycker jag, har dock otroligt mkt med matten nu denna vecka är en riktig mördar vecka, men absolut kan vi ändå styra upp ngt:) Ja jobbar till 19 Må, Ti, On. och sen jobbar jag till 15.10 to&fr. lördag 13-16. sön 12-16. Passar ngn av dessa tider bra för dig?:)

Puss
ibland måste man ju vara flitig;)

De skulle vi verklgien kunna göra, men dom stänger 18 tyvär, och jag slkutar inte förns 19:( men jag har chaite, gott fika & Tracy Chapmans cd hemma:) annars kan jag komma till dig!?

Puss!

Skriv en kommentar