Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det vilar ett magiskt ljus över denna torsdag.

2008-10-30 17:01:26 i Allmänt

När jag kom hem möttes jag av en unken plugglukt som omfamnade mig på ett ytterst obehagligt sätt. Patrik hade suttit och harvat med arbetet som ska vara klart att redovisas under tisdagen. Ni som studerar vet hur det är att leva i ett förhållande där båda har pluggkänslor över sig klockan 15.30. Man blir trött. Man blir slö. Man blir less. Man blir lättretlig. Jag och Patrik kom dock på den briljanta idén med en promenad. Nu har vi promenerat i ett magiskt ljus samt packat inför helgen och diskuterat våra pluggsituationer. Vi är ett bra team.

Idag är jag lite bitter. Som student har man ju som bekant inte många kronor att röra sig med varje månad och när en konsert kostar 530 riksdaler är det ytterst smärtsamt att håva upp dessa hårt förvärvade besparingar med att betala detta ockerpris för en konsert. Visserligen med Sophie Zelmani som spelar på IDUN ikväll. Men 530 kronor? Nej tack. Då nöjer jag mig med att ladda hem hennes underbara instrumentsättning och fenomenala röst. Att det är förbjudet ger jag blanka fan i. Bitter var ordet.

Kommentarer

Kan inte du msna någon dag och skicka den till mig? Det vore ytterst härligt. Och visst, en kidnappning är på sin plats.. Vad säger du om en möjlig tisdagskvälls träff?! Vi kan fika oboy och mackor för det är jag sugen på, sen kan vi bara prata. Om allt och inget.. och lyssna på Zelmani? För på tisdag har jag gjort bort en uppgift som tynger mig nu och då på kvällen är jag lätt som en plätt. PUSS

Skriv en kommentar