Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vårruset.

2008-05-27 20:36:04 i Träning

Jag hade helt glömt bort hur jobbigt det är att kolhydratladda i två-tre dagar. Det känns som att man äter i stort sett hela tiden. Något jag också hade glömt bort var hur det kändes att vara nervositetskissnödig. Jag hade också hunnit glömma bort hur underbart det är att komma i mål. Jag vill springa igen!
Nu ska jag ta en dusch och sen äta.. för åttonde gången idag.

Vet ni? Det sötaste med våren är alla barn som håller på att lära sig cykla! Jag får så fina barndomsminnen när farfar stöttade mig och min cykel med hjälp av en sopkvast.

Kommentarer

Grannens unge har tagit fram sin nya cykel (som är 2dm för hög) och ramlar omkring här utanför titt som tätt och gör illa sig :)
Fattar inte varför ungen ska ha en cykel som när han sitter på inte ens är närheten av att nå ned till backen med..
i
I will. Nu känns dock lite grann lite lättare med den när man pratat i hop sig med någon : )
Jag håller på men natur och vet inte om jag kommer göra någon textanalys idag. Kan du imorgon också? Pussi
Kutade syrran ifrån dig?
Hur gick det för dig? Vilken tid fick du?

Skriv en kommentar