Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

De audiovisuella höjderna.

2008-02-13 14:35:25 i Allmänt

Tänkte, som på den gamla forna högstadietiden med Emily, göra en modern version av "Dagens prapps"! ("Dagens prapps" är en fri tolkning av "hanmedsmåhänderochfötter", Skrotnisse (observera: ej seriefiguren!) och hanmedordningenochmelodifestivalenialfabetsordning-mannens påhitt under tidigt 2000-tal.)

Dagens skandal: Mysteriet angående de snygga släktet i Humanisthuset.
skam: Denna ej så glamourösa titel går till mig själv efter att jag upptäckt den dåliga idén med att spela Hoffmaestro på hög volym klockan 08.00 imorse.
replik: "Nu ska jag klättra lite inom de audiovisuella höjderna!"  Anders, vår lärare, om att spela Fredmans    Epistlar SAMTIDIGT som han visade en OH-bild av en nedtecknad serieversion av F.E no: 27. De som är inne på Bellman förstår komiken i detta. 
prapps: Vädret!
katastrof: Min garderob.
grattis: Johan, som fått sponsor till sitt golfande!
spik: Att jag får träna igen efter en veckas uppehåll! TC ikväll med Sylvia!
               


Skriv en kommentar