Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Måndag, möte och magdans

2018-01-22 21:01:00 i Allmänt

Happ. Ny vecka. Jag jobbar sex veckor till innan jag går på föräldraledighet. Dagarna går skrämmande fort. Det känns ibland som att jag vill gripa tag i en ledstång och klamra mig fast i hopp om att stanna upp dagarna en aning. Ikväll har ett gäng tjejer från Brukshundklubben varit här och vi har planerat hur Vilhelmina BHK ska fira Svenska Brukshundklubbens 100 års-jubileum nu i år. Hoppas på en rolig dag i hundens tecken!
Nu går ögonen i kors och jag ska bara ta en dusch och mata mig själv och breakdance-bebisen i magen med kvällsfika innan jag somnar.
Under veckan ska jag efter önskemål försöka hinna få till ett inlägg om hur denna graviditet varit och är - den är väldigt lik den förra men små skillnader finns.

Skriv en kommentar