Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Examen, bebismys och kusinhäng

2018-01-15 18:39:00 i Allmänt

 I fredags kompade vi ut vid lunch, hämtade Vidar på förskolan och körde till Umeå. Bilåkarbarnet Vidar Berg sov till Vännäs och satt sedan nöjd och spanade ut genom bilrutan efter att ha ätit medhavd mellismatsäck. Vi mötte upp Idamari och Ebbe på stan och sedan gick vi hem till dem där vi skulle sova över. På kvällen var vi ett gäng på 14 personer som firade min svägerska Hanna som tagit examen. Så himla värt att kombinera bebisgosande med Ebbe och firande av Hanna! 
På lördagen åkte vi och hälsade på min morbror Håkan och sedan vidare till min kusin Angelika med familj. Jag ska sjunga på hennes nytillskott Edwins dop så vi pratade ihop oss lite gällande låtar. Mot eftermiddagen åkte vi hem till byn igen. Söndagen gick i lugnets tecken. Vi fick besök på förmiddagen av Evelina och Viking och när de åkt hem efter lunch och Vidar skulle sova gav jag mig ut på skidorna tillsammans med Major. Vidar är inne i en fas då han ibland inte lånar ut sina saker vilket stackars Viking fick erfara. Då Vidar ärvt "sur på grund av lågt blodsocker"-genen av mig misstänkte jag att han behövde energipåfyllning så efter fruktstund busades det på för fullt med två killar på strålande humör. 
Imorse var det lite tungt att kliva upp. Det stormade utanför fönstret och jag hade ett sovvarmt barn bredvid mig som sov och sov. Vidar har haft sån himla hosta på natten och vaknat så då har han fått komma och sova mellan oss. Faktum är att Christoffer ofta lägger sig i gästrummet då jag gravidsnarkar som en galning. Trodde först inte på honom men efter filmbevis tycker jag synd om honom och förstår helt och håller varför han byter sovrum en stund in på natten, hehe. Jag är ju en sån där person som dessutom somnar så fort jag lägger huvudet på kudden också!
 

Kommentarer

Marion
Haha, stackars karlar. Jag hördes också snarka när jag var gravid, och ju längre gången jag var, desto värre blev snarkningarna.
Om du vill får du gärna berätta om din graviditet (fast då kanske du hade gjort det redan?) Tänker typ om då mått mer/mindre illa, varit mer/mindre trött, andra cravings t.ex. Bara en tanke, men jag förstår såklart om ni vill hålla det privat!
Jag hoppas att ni mår bra iaf!
Kram!
Svar: Ja, har förstått att de där gravidsnarkningarna kan vara rätt hemska.. :) Ja, det kan jag absolut göra! Tack för tipset! Hoppas du mår bra. Hur gammalt är ditt barn nu? :) Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar