Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Morgnar tillsammans

2017-09-19 07:27:08 i Allmänt

Förra veckan var ju Christoffer och jagade hela veckan och det gör att jag uppskattar våra vanliga vardagsmorgnar ännu mer. Som när vi får vakna tillsammans. Gå upp, klä på oss, busa med Vidar. Och när jag får äta frukost i lugn och ro och morna mig i sakta mak medan Christoffer skjutsar Vidar till förskolan här i byn. Vidar äter på Tallkotten och Christoffer brukar fika på jobbet. Och på tal om fika! I dag ska vi få tårta på jobbet under vår APT för att fira skolans resultat och goda arbete. Heja min arbetsplats!
September är en av mina favoritmånader på året. Så friskt med den höga luften och alla vackra färger! Här är en bild från en skogstjärn där jag brukar springa.
 

Kommentarer

Skriv en kommentar