Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hänt i veckan

2017-09-23 08:56:04 i Allmänt

Haha, vilken skvallertidningsrubrik! Sitter just nu och äter frukost. Jag och Vidar sov till 08.00. Så skönt! Vi går ju upp 06.45 i vanliga fall på veckorna så en timme extra sömn när regnet föll utanför fönstret var mysigt. Den här veckan har varit rolig och intensiv! Programdag med samhällsprogrammet med samiskt tema där vi besökte Fatmomakke. Coolt att vi har Sveriges mest välbevarade kyrkstad i Vilhelmina kommun! Vi har även haft föräldramöte för de nya ettorna som börjat gymnasiet hos oss och det var knökfullt i Te-C under kvällen vilket tyder på engagerade föräldrar. En tanke slog mig i går under gårdagen: jag har så himla tur att trivas så bra på mitt jobb. Det är verkligen inte alla förunnat. Jag har 0.0 jobbångest på söndagar. Visst kan mitt jobb ibland vara stressigt men i mötet med eleverna försvinner all den där stressen och jag glömmer ibland att jag jobbar... kanske låter sjukt provocerande men det är så jag känner.
Här är en bild från torsdagens besök i Fatmomakke.
Christoffer åkte på jakthelg i gårkväll så jag och Vidar ska åka till Månsberg när han ska sova efter lunch och så stannar vi där till i morgon. Hoppas ni får en mysig hösthelg!
 

Skriv en kommentar