Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lördagshälsning!

2017-11-18 08:28:38 i Allmänt

Majors pose...
Var tar dagarna vägen?! Tänkte att jag skulle skriva här i tisdags och helt plötsligt är det lördag... Den här veckan har gått i ett. Först avslutning med mina fina sång- och spelelever i måndags. Jag kommer att fortsätta med företaget men inte boka in några fler lektioner framöver. Det räcker gott och väl med att hinna med mitt heltidsjobb på skolan, familjen och min fritid. Dessutom har jag ju en graviditet att tänka på trots att den lätt glöms bort (eh, vem är man?)... I tisdags hade vi styrelsemöte med Brukshundklubben och jag är så himla glad över vår styrelse. Vi hjälps åt tillsammans och trots att vi är en liten klubb räknade vi ut att vi nått cirka 70 hundägare med våra kurser och tävlingar och andra aktiviteter! I onsdags var det mysigt att bara vara med Vidar och Christoffer och så plöjde jag och Christoffer en massa avsnitt av "Kärlek för alla" som vi inte sett än. Det är ju DÄR dramat är! TV-versionen av Bonde söker fru är ju mesig i jämförelse, hehe.
I torsdags skyndade jag mig hem när jag slutade och hann med en promenad i dagsljuset, så värdefullt! På kvällen var vi bjudna på middag hos Mats och Lovisa. Vi hade ju halv åtta hos mig-middagar förra året och nu var det dags igen. Maten var så sjukt god och så spelade vi spel till ganska sent. Igår köpte vi hem sushi från Bergmans och så målade jag första varvet på Vidars leksaksskåp samt kokade lingonglögg. Drack tre koppar på raken, haha. Hela huset luktade jul och vi hade så himla mysigt med ljus överallt och lugn fredagskvällstämning. Tycker så himla mycket om att vara med Christoffer och Vidar och tur är väl det då de råkar tillhöra min familj!  
Dagens plan är att göra ett julkorts-försök med unge herr Berg. Vädret är magiskt idag! Solen är på väg upp och det är 12 minusgrader. Kanske blir det att packa ner Vidar i Segebadenpulkan och dra på en Tegsnäsar-tur i skogen? Christoffer och Major jagar idag. Under helgen ska vi också hinna fixa med Vidars lekrum. Hoppas ni alla får en under helg!
 

Skriv en kommentar