Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tre parallella liv

2017-05-11 20:52:35 i Allmänt

Jo just ja, jag har en blogg också. Har glömt bort det i all rättning av nationella prov, valpkursstart, körsångsavslutning, momsdeklaration och torkande av snorig barnnäsa. Tänk om en hade tre parallella liv som pågick? Ett arbetsliv, ett fritidsliv och ett familjeliv. Då skulle jag ju hinna med allt jag vill göra! Visserligen har jag ju en fot i alla liv men just nu känns det som att det pågår saker precis HELA tiden. Det ska bli skönt med helg och vila! I morgon ska vi ha familjemys bara jag, Christoffer och Vidar. Det ser jag fram emot. Nu ska jag ta ett bad och läsa = bästa sortens avkoppling!
Bilden ovan är på Imra och Väjja. Imra fick hänga med på valpkurs i tisdags för att vara exempelhund där jag visade olika kontaktövningar och olika lekar (kamplek, jaktlek och social lek). Trots att hon nu är fem år har hon rätt mycket valptag kvar, haha!
 

Skriv en kommentar