Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ett bra beslut

2017-03-15 17:34:09 i Allmänt

Här är en bild som Hannele tog på mig i början av februari, en smällkall torsdag vill jag minnas. Jag håller ju på med en hemsida och ville ha fina bilder till den och då bokade jag in Hannele för fotografering.
Ville bara titta in här och säga att jag är så himla glad över att jag tog modet till mig och sade upp mig på 40 %. Jag har verkligen inte ångrat det en enda sekund och när jag får så mycket energi av mina elever och kunder via företaget vill jag bara dansa av glädje. Det kanske låter jätteknäppt men jag känner så! Att få jobba med det man verkligen älskar och att få tillbaka av det man ger är en ynnest.
Det känns tryggt att ha kvar min fasta anställning på 60 % och hur jag jobbar i framtiden vet ju bara framtiden men just nu trivs jag så bra med detta upplägg. Att fler och fler hittar till mig och mina tjänster gör mig överlycklig och jag passar på att njuta nu för jag har ödmjukheten och insikten att förstå att det kanske inte alltid kommer att vara fullbokade veckor för mig. Jag rider på vågen så länge det går helt enkelt! 
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2017-03-17 - 12:33:31
Jag kan bara instämma i dina kloka ord ovan, jag är ju inte "egen" men får jobba med det jag vill, och min forskning ansöker jag ju om och ansvarar för som om jag vore egen, en frihet och ynnest - så jag tänker som du och njuter! Gläds även med dig att det går bra, jätte roligt! Jag blir så pepp av andra tjejer/kvinnor/tanter som förverkligar sina drömmar och vågar! Önskar dig en solig springrunda och trevlig helg! :-)

Skriv en kommentar