Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nu har jag sommarlov på riktigt!

2017-07-05 08:06:00 i Allmänt

Eller, jag har ju egentligen haft sommarlov sedan den 16 juni men eftersom jag jobbat en del med företaget har det inte riktigt känts som sommarlov. Men nu! Nu ska jag vara HELT LEDIG till den 21 augusti, hurra! Avslutade arbetsterminen med världens mysigaste musikcafé i gårkväll tillsammans med ett gäng av mina elever. Det är svårt att finna ord efter en sådan kväll eftersom det känns som att alla ord bara faller platt i förhållande till upplevelsen men jag försöker: att det kom så himla många var så kul! Tycker att det är viktigt att man som barn/ungdom ska få spela och sjunga inför folk för dels växer man otroligt mycket av det och dessutom skärper man till sig lite extra när man ska spela upp något = nivån höjs. När jag satt där i gårkväll på Stenmans konditori kände jag en stolthet över att få vara en del av dessa barn och ungdomars musikliv. Jag kommer att leva på gårkvällen och alla ord och hejarop jag fick hela sommaren.
Sommarlov alltså. Vad hittar man på då? I går smygstartade jag sommarfirandet med besök av Anna och Mario som hade med sig jordgubbar (varav Vidar åt upp tre fjärdedelar PLUS grädde...). I dag ska vi åka till granngrannbyn Latikberg och hälsa på Sandra och barnen. Det var SÅ längesen vi sågs så det ska bli jätteroligt! Vi umgicks ju jättemycket hela 2016 då båda var föräldralediga men sedan tuffade jobb (för mig) och studier (för Sandra) på och gjorde att tiden för att hinka litervis med te var förbi. Men i dag! I dag ska det drickas te minsann!
(Kommer på mig själv att gå omkring och le hela tiden. Denna ledighet, så efterlängtad! Nu är det du och jag, sommaren!).

Skriv en kommentar