Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jordgubbsmojitos, kompishäng, grillmiddagar och spontanutgång

2017-07-09 09:38:39 i Allmänt

Fantastiskt goda jordgubbsmojitos som Emma styrde upp i fredags!
Vilken härlig sommarhelg detta blev! I fredags sågs vi ett gäng vänner hemma hos Johanna där vi gjorde egen sushi och drack goda drinkar. I går kom Idamari och Henrik som var i Vilhelmina över helgen hit på lunch och vi gjorde foliepaket med potatis, majrova, röding, gräslök och smör som vi grillade. Idamari är så otroligt fin med gravidmagen! Längtar till bebisen dyker upp i september. På eftermiddagen åkte vi till Tjärnäset till Mikael, Cathrine och barnen där vi åt det godaste älgköttet jag ätit! Topp tre i alla fall! Christoffer och Markus (som också var med på middagen) blev peppade på utgång så när vi kom hem med sovande bebis som jag kurade ner mig med åkte han iväg till Vilhelmina. När han kom hem väckte han mig och berättade om natten. Haha! Christoffer är ju verkligen inte den som går ut ofta och när han gör det är det därför extra roligt med de där nattliga samtalen.
Dagens planer är att jag ska springa så fort frukosten har lagt sig till rätta i magen. Vi fick sovmorgon till 08.45 då Vidar hade en sen kväll i går. Skönt! Efter lunch ska vi åka till Månsberg där vi är bjudna på middag. Christoffers familj vill säga hejdå till Vidar som de nu inte träffar på ett tag eftersom vi åker till stugan i Dalarna PÅ TISDAG! (!!!). Längtar obeskrivligt mycket!

Skriv en kommentar