Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Den sociala veckan

2017-07-07 08:50:39 i Allmänt

Jag passar på att träffa så mycket vänner nu den här veckan för snart åker vi bort. Först på tur står stugan i Dalarna i nästan tre veckor och därefter åker vi hem, packar om och drar till Raja i en vecka. Jag har redan träffat Anna och Mario och Sandra och barnen och i går kom Sabitha och Christelle hit på lunch och i kväll slår jag flera vänner i en smäll (!? Haha, kanske inte riktigt men det är ju ett bra talesätt?) på tjejkväll hos Johanna. På lördag är vi bjudna till Tjärnäset till Mikael, Chatrine och barnen. Så kul att umgås!
Dagens planer är en långpromenad i solen samt dra bort utblommad vallmo från rabatten. Hoppas Vidar vill hjälpa mig! I kväll står tjejkväll på tur som sagt och i detta nu raggar jag skjuts hem till Dalasjö i kväll/natt. Om jag inte hittar någon skjuts får jag klara mig utan alkoholhaltig dryck och det går ju minst lika bra det med!
Hoppas ni får en fin fredag!  

Skriv en kommentar